Naiset puikoissa

 
 

Liisa Aha

Kemiläissyntyinen, nykyisin tamperelainen Liisa

pitää koripallosta, matkustelusta sekä on laadukaiden viinien ja ruoan ystävä. Liisa on valmistunut Tampereen teknillisestä yliopistosta diplomi-insinööriksi.

 

 

BusinessMakerin alkuperäinen liikeidea syntyi intohimosta auttaa pienyrittäjiä ja Alissa yrittäjiä ja yrittäjyyttä kohtaan sykkivä kipinä sai osaltaan aikaan BusinessMakerin. Nyt hän on onnistuneesti siirtänyt tuon kipinän vaimoonsa Liisaan ja minä sain rinnalleni energisen sekä supertehokkaan naisen luotsaamaan BusinessMakerista aina vain paremmin yrittäjiä palvelevan konseptin.

Liisa otti ohjakset miehensä Ali Ahmaniemen siirryttyä luotsaamaan toisen start-up yrityksensä räjähdysmäistä läpimurtoa kv-markkinoilla. Ali on BusinessMakerin toinen alkuperäinen kehittäjä ja on jatkossakin tämän oman lempilapsensa kehitys-tiimissä mukana aina kun hän ehtii.

Visuaalisella ilmeellä uutta potkua

Liisa perehtyi BusinessMakerin tekniikkaan ja toimintaan ja pääsi mukaan nopeasti. Ensimmäisenä Liisa keskittyi ulkoasuun, joka onkin nyt aika lailla erinäköinen kuin aiemmin ja toimii myös mobiilissa joustavammin.

Halusimme keskittyä visuaalisen ilmeen kohentamiseen. BusinessMakerin palvelukonseptiin kuuluu helppokäyttöisyys ja joustavuus. Yritin muistaa tämän uuden ilmeen luomisessa. Visuaalinen ilme ei saa olla liian erilainen aiempaan verrattuna, jotta tavaramerkkimme tuttuus säilyy”. Liisa kertoo.

Yrittäjä on aina keskiössä, aina se tärkein

BusinessMakerin treffisovelluksella halutaan palvella yrittäjiä. Kaiken A ja O on yrittäjän tuottoisa treffitapaaminen. ”Ennen yhtäkään teknistä muutosta haluamme olla varmoja, että se palvelee laajasti käyttäjiämme”. Liisa kertoo.

Esimerkiksi nyt sovellukseen toteutettu viestittely -toiminto otettiin käyttöön vasta kuultuamme useita käyttäjiä useiden kuukausien ajan ja oltuamme varmoja, että suurin osa oli sen kannalla”.

Aiemmasta tekniikasta poiketen, yrittäjä voi siis nyt lähettää viestejä treffikumppaneilleen. ”Kun luon uuden toiminnon, sen tulee olla yrittäjää helpottava ja auttava. Haluamme olla tarkkana siitä, että helppokäyttöisyys säilyy ja yrittäjän on jatkossakin turvallinen olla luomassamme ympäristössä”. Liisa selventää.

Pohdimme myös muiden uusien toimintojen käyttöönottoa ja osa onkin jo valmiina käyttöön, mikäli tilaaja niin haluaa. Nyt kun hän on saanut kielituen valmiiksi (palvelemme myös ruotsiksi ja englanniksi) hän on jo miettinyt jatkoa. ”Meidän on koko ajan muistettava, että keskiössä on yrittäjän verkostojen ja liiketoiminnan kasvattaminen. Koodata voi mitä vain, mutta auttaako se lopulta tuloksekkaaseen treffitapaamiseen? Se on kysymys mitä pyörittelemme tekniikkaa miettiessämme”.

Niin kuin yrittämisessäkin, treffeilläkin focuksen ylläpitäminen on tärkeää. Haluamme luotsata yrittäjiä keskittymään oleelliseen kuten treffikumppanin valinta, hyvän profiilin kirjoittaminen sekä tehokas kahdenkeskinen treffi. Ylimääräiset linkit ja rönsyilyt vievät focuksen pois tästä” Liisa selventää.

Henkilökohtainen treffiohjeistus on jatkossakin tapahtumissamme tärkeässä roolissa ja tekniikan on tuettava sitä”.

Valmiina tulevaan

Jatkossa panostamme entistä enemmän henkilökohtaiseen treffiavustukseen tapahtumissa. Palvelutarjontamme kasvaa ja voimme tarjota mm. ruotsinkielistä henkilökuntaa tapahtumiin.

BusinessMaker on kokonaisvaltaista tapahtumanjärjestämistä, jossa kaiken keskellä on yrittäjän mahdollisimman tuloksekas treffitapaaminen.

 

 

 

Tutustu meihin lisää, katso tulevat treffit ja tule mukaan!
www.business-maker.fi

Helsingissä 10.9.2019

Anneli Komi