Yritys

BusinessMaker Solutions Oy on tapahtumatuotantoyhtiö, joka auttaa yrittäjiä laajentamaan verkostojaan tuettujen kohtaamistapahtumien kautta.

Tapahtumiamme kutsutaan tyypillisesti yritystreffeiksi tai rekrytreffeiksi.

Huhtikuusta 2020 lähtien olemme toteuttaneet perinteisten tapahtumien lisäksi verkossa toteutuvia kohtaamistapahtumia, joita kutsutaan tyypillisesti Online-yritystreffeiksi.

Näitä kahta tapahtumamallia voi myös yhdistää hybdiri-tapahtumaksi.

Online-palvelumme on mahdollistanut mm. kansainvälisiä kohtaamisia yrittäjien kesken.

Olemme kumppanisi silloin, kun haluat lisäresursseja kohtaamistapahtuman toteuttamiseen.

Autamme loppukäyttäjien luotsaamisessa kohti tuottavaa ja tehokasta kohtaamista. Tunnemme loppukäyttäjät (yrittäjät) ja osaamme tuottaa tapahtuman, jossa loppukäyttäjän tarpeet huomioidaan.

Avaimet käteen-tuotettavissa tapahtumissa tavoitteena on aina loppukäyttäjän tehostunut liiketoiminta.

Olemme toimineet vuodesta 2017. Olemme auttaneet lähes 8000 yrittää tehostamaan liiketoimintaansa verkostojen kasvattamisen kautta.

Olemme järjestäneet tapahtumia ympäri Suomen, lähes jokaisessa maakunnassa.

Asiakkainamme on julkisen sektorin toimijat sekä yksityisen puolen toimijat. Mikä tahansa organisaatio, joka haluaa auttaa omia asiakkaitaan kohtaamaan tehokkaasti.

Asiakaslupauksemme loppukäyttäjille on: “jokainen saa kontaktin”. Se tarkoittaa, että tapahtumissamme ei kukaan jää yksin ellei halua. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua loppukäyttäjille läpi tapahtuman elinkaaren. Haluamme kuunnella, kannustaa ja rohkaista.

Asiakaslupauksemme asiakkaillemme on: “Palveluhalukkuutemme on loppumaton”. Se tarkoittaa, että kuljemme kanssasi läpi tapahtuman aina sen suunnitelusta toteutukseen ja purkupalaveriin saakka. Haluamme ymmärtää tarpeesi ja tukea visiotasi. Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi.

Visiomme on olla Suomen parhain kohtaamistapahtumien toteuttaja.

Missiomme on tehostaa yritysten liiketoimintaa tarjoamalla tuloksellisia, aikaa säästäviä ja yrittäjän tarpeeseen vastaavia kohtaamistapahtumia.

Tiimimme

Anneli Komi

Yrityksen perustaja, Toimitusjohtaja

Jokainen tapahtuma on meille tärkeä. Se on paljon muuta, kuin sovelluksen käyttöä. Yrittäjälle verkostoituminen on elinehto ja haluan tehdä kaikkeni, että se on myös tehokasta ja mukavaa! Ota yhteyttä, käydään kahvilla ja jutellaan lisää.

Liisa Aha

Yrityksen perustaja, Teknologiavastaava

Tärkeintä on sovelluksen helppokäyttöisyys. Sujuva toiminta mahdollistaa sen, että käyttäjä voi keskittyä verkostoitumiseen tehokkaasti. Avainasemassa on jatkuva kehitystyö.

Jonina Korander

Fasilitointi & juonto

Rento ilmapiiri tapahtumassa lähtee rennosta järjestäjästä. Kun yrittäjän on hyvä olla, hän verkostoituu tehokkaasti.

Janna Forss

Tuotanto & Fasilitointi

Osallistujakokemus on avainasemassa onnistuneessa tapahtumassa. Huolellinen valmistelu, tarkka tuotanto ja kohderyhmän tunteva fasilitointi takaavat osallistujalle miellyttävän kokemuksen alusta loppuun. 

Henna Nousiainen

Kansainväliset tapahtumat

Kansainvälinen kohtauttaminen vaatii kulttuurien ymmärrystä, laadukasta asiakaspalvelua ja huolellista fasilitointia. Minulle on tärkeää, että jokainen kansainvälisesti tuottamamme tapahtuma on tehokas ja merkityksellinen osallistujille.

Hanna Kölli-Karhu

Tuotanto & Teknologia

Arvomme

Avoimuus

Haluamme luoda yhteneväisyyttä, yhdistää ihmisiä ja organisaatioita. Tämä arvo näkyy työssämme jakaa kokemuksia tapahtumista, luoda yhteneväisyyttä tapahtumajärjestäjien kesken, auttaa toinen toistamme.

Aitous

Tapahtumissa aitous näkyy fasilitaattoreiden mutkattomassa suhtautumisessa osallistujaan ja asiakkaaseen. Olemme aidosti läsnä, aidosti kiinnostuneita ja haluamme aidosti tehostaa loppukäyttäjän liiketoimintaa. 

Rehellisyys

Olemme rehellisesti yrittäjän asialla. Tarjoamme palvelua yrittäjältä yrittäjälle ja ymmärrämme yrittäjiä koska olemme itse heidän joukossa, painimme samojen asioiden kanssa. Olemme rehellisesti sitä, mitä ulospäin näytämme. 

Ota yhteyttä

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme p.0451220142 / myynti@businessmaker.fi