Yritys

BusinessMaker Solutions Oy on tapahtumatuotantoyhtiö, joka auttaa asiakkaitaan toteuttamaan matchmaking -tapahtumia omille kohderyhmilleen. 

Tapahtumapalvelumme avulla asiakkaamme saavat käyttöönsä suunnitteluavun, tapahtumaresurssit sekä pystyvät tuottamaan raportoitavaa tietoa. 

Tarjoamme tapahtumapalveluamme aina räätälöidysti ja suunnittelemme kokonaisuuden kunkin tarpeen mukaan. Yksikään tapahtuma ei ole samanlainen. 

Olemme kumppanisi silloin, kun haluat toteuttaa laadukkaasti ja asiantuntevasti oman näköisen Matchmaking -tapahtuman ja kun haluat olla varma, että osallistujista pidetään hyvää huolta.

Autamme osallistujien luotsaamisessa kohti tuottavaa ja tehokasta kohtaamista. Kokemuksesta voimme jo sanoa, että tunnemme osallistujien toiveet ja osaamme tuottaa tapahtuman, jossa osallistujan tarpeet huomioidaan.

Meidän ”avaimet käteen” tuotettavissa tapahtumissa onkin aina tavoitteena tuottaa osallistujalle huippuluokan osallistujakokemus. 

Olemme toimineet vuodesta 2017. Tarjoamme online, hybridi, sekä lähitapahtumien toteuttamista. Jokaisessa tapahtumamallissamme on henkilökunta paikalla alusta loppuun asti.

Matchmaking sovellusta on vaivaton käyttää. Tekniikkamme on suunniteltu osallistujan sujuvan kokemuksen turvaamiseksi. Painotamme yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Tärkeintä on kohtaaminen. Tuottava kohtaaminen. 

 

Asiakaslupauksemme asiakkaillemme on: ”Palveluhalukkuutemme on loppumaton”. Se tarkoittaa, että kuljemme kanssasi läpi tapahtuman aina sen suunnitelusta toteutukseen ja purkupalaveriin saakka. Haluamme ymmärtää tarpeesi ja tukea visiotasi. Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi.

Asiakaslupauksemme loppukäyttäjille on: ”jokainen saa kontaktin”. Se tarkoittaa, että tapahtumissamme ei kukaan jää yksin ellei halua. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua loppukäyttäjille läpi tapahtuman elinkaaren. Haluamme kuunnella, kannustaa ja rohkaista synnyttämään kohtaamisia, joilla on arvoa.

Visiomme on olla Suomen parhain matchmaking-tapahtumien toteuttaja.

Missiomme on toteuttaa arvoa tuottavia kohtaamisia.

Tiimi

Myynti

Henna Nousiainen

Myyntipäällikkö, uudet asiakkaat & kansainväliset tapahtumat

Minulle on tärkeää, että jokainen tuottamamme tapahtuma on tehokas ja merkityksellinen osallistujille.

Kansainvälinen kohtauttaminen vaatii kulttuurien ymmärrystä, laadukasta asiakaspalvelua ja huolellista fasilitointia. 

henna@businessmaker.fi / puh. +358 92 316 9949

Janna Forss

Myyntipäällikkö, uudet asiakkaat

Osallistujakokemus on avainasemassa onnistuneessa tapahtumassa. Huolellinen valmistelu, tarkka tuotanto ja kohderyhmän tunteva fasilitointi takaavat osallistujalle miellyttävän kokemuksen alusta loppuun. 

Jonina Korander

Avainasiakkaat, tapahtumatuotanto

Rento ilmapiiri tapahtumassa lähtee rennosta järjestäjästä. Kun yrittäjän on hyvä olla, hän verkostoituu tehokkaasti.

Tekniikka

BusinessMaker Solutions Oy

Liisa Aha

Teknologiajohtaja

Tärkeintä on sovelluksen helppokäyttöisyys. Sujuva toiminta mahdollistaa sen, että käyttäjä voi keskittyä verkostoitumiseen tehokkaasti. Avainasemassa on jatkuva kehitystyö.

Arvomme

Avoimuus

Haluamme luoda yhteneväisyyttä, yhdistää ihmisiä ja organisaatioita. Tämä arvo näkyy työssämme jakaa kokemuksia tapahtumista, luoda yhteneväisyyttä tapahtumajärjestäjien kesken, auttaa toinen toistamme.

Aitous

Tapahtumissa aitous näkyy fasilitaattoreiden mutkattomassa suhtautumisessa osallistujaan ja asiakkaaseen. Olemme aidosti läsnä, aidosti kiinnostuneita ja haluamme aidosti tehostaa loppukäyttäjän liiketoimintaa. 

Rehellisyys

 Meillä on rehellisesti halu ymmärtää asiakkaan toimintaa, tavoitteita ja visiota. Tuotamme raportoitavaa tietoa tapahtumista rehellisesti ja pidämme aina lupauksistamme kiinni.

Ota yhteyttä

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme myynti@businessmaker.fi