Sammanlänkande ögonblick.
Sömlöst schemalagda.

För samman människor, ett klick i taget.

2017

Etablerad

10.000+

Nöjda kunder

100.000+

Värdefulla möten

Vi bestämmer datumet.
Ni tar vara på möjligheten.

På BusinessMaker är vi specialiserade på att föra samman människor och arrangera möten utöver det vanliga – möten som skapar bestående värde. Genom vår plattform föds nätverk och nya kundrelationer skapas sömlöst, vilket bidrar till det övergripande välbefinnandet i vårt samhälle.

Vårt erfarna team hjälper dig genom hela evenemangsprocessen, från noggrann planering till expertstöd och tekniska arrangemang. Den uppskattade feedbacken från många evenemangsarrangörer, som ofta säger: ”Så underbart att ha er där!”, belyser den positiva inverkan vi har på varje tillfälle.

Vår användarvänliga plattform gör det enkelt för både dig och dina deltagare att få en smidig upplevelse. Uppnå dina mål, stärk ditt varumärke och få effektiva, mätbara och lättrapporterade resultat med våra heltäckande tjänster.

En förstklassig deltagarupplevelse är vår prioritet, vilket garanterar framgång för både arrangörer och deltagare. Lyft din verksamhet och leverera ökat värde till dina kunder och intressenter genom B2B-matchmaking. Var med och utveckla din verksamhet samtidigt som du skapar meningsfulla kontakter och värdeskapande möten!

Ge alla deltagare professionella verktyg för effektiva interaktioner till varje online-evenemang.

Befria potentialen för produktiva möten. Coaching av deltagare är en integrerad del av vårt tjänstepaket.

För att lyckas med evenemang krävs noggrann planering och att man skapar rätt atmosfär. Våra facilitatorer, utbildade proffs inom området, säkerställer ett sömlöst genomförande av varje tillfälle.

People having a casual meeting together while smiling
Front view of a laptop of which the screen shows "Join us online"

VÅRA KUNDER

Koppla samman företag. Skapa framgång.

”Vi har varit mycket nöjda med BusinessMakers tjänster och rekommenderar dem till andra.”

— MIKA HAAVISTO
Företagarna i Finland Forumet för ägarbyten

”Digitaliseringen kommer att förändra de sätt på vilka vi hittar nya partners och kunder. Det är bäst att vi vänjer oss vid det och gör det snabbt! Matchmaking var ett bra steg i rätt riktning för lärande och för att stödja våra kunder.”

— ANDRES HUUL
Nätverk av regionala utvecklingscentrum i Estland

”Jag ger 10 poäng för BusinessMakers B2B Matchmaking-tjänster!”

— MISKA NISKANEN
Financial Expert,
Business Finland

TIPS FÖR ORGANISATÖRER

Att bemästra matchmaking.

Vad kännetecknar ett lyckat matchmaking-event? Vilka aspekter bör man åtminstone ta hänsyn till? Prenumerera för att få Eventarrangörens ABC och få ut det mesta av våra tips för din matchmaking.

PLANERAR DU ETT EVENEMANG?

Skapa ett framgångsrikt evenemang.

Ett lyckat matchmaking-event kräver noggrann planering. Kom igång med planeringen med hjälp av formuläret. Fyll i formuläret och begär en offert – vi förverkligar ditt evenemang enligt dina önskemål!

Håll dig uppkopplad. Håll dig informerad.

Prenumerera nu för att få exklusiva uppdateringar om våra kommande matchmaking-evenemang. Vårt nyhetsbrev skickas en gång i månaden, så att du kan hålla dig informerad utan skräppost. Följ med oss för meningsfulla kontakter och spännande evenemang!