Uuden treffipelin© avulla rentoa verkostoitumista Keuken treffeillä

Keuken yritystreffeillä 12.12.2018 lanseerattiin BusinessMakerin ja Keuken yhdessä ideoima ja kehittämä Treffipeli ©.

Pelikortit sisältävät erilaisia kysymyksiä, joiden avulla treffeillä olevassa yleisessä verkostoitumispöydässä on helppoa jutustella vierustoverin kanssa. Kortit toimivat myös hauskana keskustelunavaajana.

Tarkkaan mietityt kysymykset johdattelevat niin yritystoiminnan alkulähteille, kuin lempiruoankin äärelle: Miten päädyit juuri tälle alalle? Oletko harjoitellut omaa hissipuhettasi? Mitkä ovat vahvuutesi? Mikä on lempiruokasi? Tiedätkö, kuinka pitkä pitchaus on?

Kysymyksiä voi kysyä peräjälkeen tai valita minkä kysymyksen haluaa esittää. Kategorioita on 4 ja ja kussakin kortissa on 4 kysymystä.

Keudan Sirpa Tuomisto ja Hyrian Merja Putus pelasivat treffipeliä yritystreffeillä. ”Tämä on tosi hyvä idea, meillä on aika hauskaa tämän parissa” naiset kehuivat eivätkä malttaneet lopettaa pelaamista kun pääsivät kysymysten äärelle.

Kävin itsekin kokeilemassa pelin pelaamista. Esitin vierustoverilleni kysymyksen ”mikä innostaa sinua yrittäjänä”. Sain todella pitkän ja tunteita herättävän vastauksen. Tuntui, että pääsin heti jollain asteella lähemmäs juttutoveriani ja keskustelua olisi ollut luonteva jatkaa ellei hänen olisi pitänyt rientää seuraaville treffeille kellon jo kilistessä.

Lisäksi, ilman treffipeliä, en olisi keksinyt noin oivallista ja eteenpäin vievää kysymystä siihen hetkeen esitettäväksi! Se selkeästi johdatteli hienovaraisesti jonkin suuremman äärelle.

Treffipeli toimii oivana lisänä yritystreffeillä. Sen lisäksi, että se auttaa verkostoitumaan uskon, että se myös vahvistaa treffikokemusta ja tuo lisäarvoa koko tapahtumaan.

Kiitos Keuken henkilöille, etenkin Minna Lojanderille treffipelin suunnittelusta ja ideoinnista ja kaikille Keuken ammattilaisille, jotka kysymysten takana ovat.

 

Helsingissä 13.12.2018

 

Anneli Komi
BusinessMaker