Kokemuksia Vantaan Yritystreffeiltä: "Näitä lisää, kiitos!"

Vantaan Yrittäjät ry järjesti Yritystreffit keväällä 2018 Hotelli Clarionissa. Treffit saivat niin suuren suosion, että ne järjestetään nyt uudestaan! Lue täältä lisää kevään treffeistä ja katso tunnelmallisia kuvia treffihuumasta! 🙂

Konsepti tarjoaa yritykselle mahdollisuuden valita itse etukäteen juuri ne treffikumppanit, jotka ovat sillä hetkellä kiinnostavia. Yritykset saavat etukäteen treffiaikataulun, josta näkevät treffipöydän ja kellonajan.

Haastattelimme muutamaa treffeillä käynyttä yritystä ja kysyimme, miksi treffeille kannattaa tulla:

Ravintola Koto:n toimitusjohtaja Johanna Levoniemi:

Olen ravintoloitsijana Ravintola Kotossa vantaalla Vapaalassa. Johdan yrittäjävetoista ravintolaa, joka tarjoaa lounasta ma-pe. Olemme laajentamassa toimintaamme A la carten puolelle 19.9.2018 alkaen. Tarjoamme catering mahdollisuutta ravintolassamme tai asiakkaan omissa/vuokratiloissa. Meillä on myös erilaisia esiintyjiä ja tapahtumailtoja silloin tällöin.” (www.ravintolakoto.fi)

Paikka ylitti odotukset!

Lähdin yritystreffeille avoimin mielin. Minulla oli kaksi sovittua tapaamista. Tapahtuma oli erittäin hyvin järjestetty ja puitteet olivat todella hienot! Tapahtumapaikka ylitti odotukset”.

Tutustu ennakkoon kaikkiin yrityksiin!

”Suosittelen tapahtumaa kaikille yrityksille, koska tapahtumasta on varmasti hyötyä jokaiselle. Kannattaa tutustua ennakkoon kaikkiin osallistuviin yrityksiin, koska joukossa saattaa olla todella hyviä yhteistyökumppaneita.

Minulle jäi treffeiltä käteen kaksi tapaamista, joista ei valitettavasti jatkoa syntynyt. Mutta koin yllättävän kohtaamisen hotellin aulassa, joka on jäänyt mieleen erityisenä ja meinaan ottaa tähän kyseiseen yritykseen yhteyttä”.

Tulen ehdottomasti uudestaan!

”Treffitapahtuma oli kaikin puolin erittäin onnistunut tapahtuma. Minulle jäi hyvä mieli ja aion jatkossakin osallistua treffeille!”

Kuvataiteilija ja kosmetologi Carita Nissinen T:mi:

Toimin tällä hetkellä kuvataiteilijana ja kosmetologina.

www.caritanissinen.com

Omistan myös pienen, rauhallisen kauneushoitolan Helsingin Oulunkylässä”. www.kauneushoitolacarita.fi

 

Hain yhteyksiä ja verkostoja

”Yritystreffeillä olin kuvataiteilijan ominaisuudessa. Hain yhteyksiä ja verkostoja teosteni jatkokehistystyölle. Toivon kuvataiteiden olevan päätoimialani lähivuosina. Maalaaminen on intohimoni. Käyn tällä hetkellä myös Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa, josta saan lisää pohjaa yritystoiminnan kehittämiselle.

Halusin löytää yhteistyökumppaneita mm. painotuotteiden saralta ja kartoittaa mahdollisuuksia jatkokehittää kuvataiteestani julisteita ja kangastuotteita. Lisäksi hain sisustusalan henkilöitä ja yrityksiä. Tapasin myös innovaattorin sekä pari media-alan henkilöä.”

Olin ehkä liian varovainen varatessani treffiaikoja

”Tämä oli ensimmäinen kertani yritystreffeillä ja olin ehkä hieman liian varovainen varatessani tapaamisia. Tosin, en välttämättä itsekään ollut silloin täysin valmis enkä tiennyt mihin suuntaan lähden yritystäni kehittämään. Nyt valitsisin varmasti toisenlaiset treffikumppanit, koska tilanne on omalta osaltanikin selkeytynyt. Tällä hetkellä haen kumppaneita sisustussuunnittelijoista ja -bloggareista sekä kotiin tai yrityksiin taidetta hankkivista henkilöistä.

Osa treffeillä tapaamistani kontakteista vaikutti kiinnostuneelta mutta tapaaminen ei kuitenkaan johtanut jatkotoimiin. Kontakteissa ei ollut kovin montaa selkeää kohdetta itselleni, mutta muilta osin tapahtuma vastasi kyllä odotuksiani.

Muutaman kanssa keskustelimme vielä jälkikäteen. Treffeillä tärkeintä oli kartoittaa mihin suuntaan kannattaisi edetä. Erityisesti yksi kontakti on jäänyt mieleeni ja jos tarvitsen apua niin tiedän keneen ottaa yhteyttä.”

Todella mielenkiintoinen konsepti, toivon näitä lisää!

Treffit on tosi mielenkiintoinen konsepti. 15minuutissa keskusteli kaiken tarvittavan ja sai jatkoa varten sopivia kontakteja. Tällaisia tapahtumia toivon lisää. Odotin seuraavia treffejä, mutta nyt näyttää siltä, että olen juuri tuolloin Ruotsissa taiteilijaresidenssissä, enkä pääse mukaan”.

Vantaan Yrittäjät huippuhyvä yhteistyökumppani

Tapahtuma oli hyvin suunniteltu ja informoitu. Itselleni on tärkeää, että tapahtuma on lähellä ja että sinne on helppo tulla. Muutenkin Vantaan yrittäjät on huippuhyvä yhteistyökumppani, joka tukee ja edistää yrittäjyyttä.

Suosittelen ehdottomasti yritystreffejä kaikille yrittäjille, kontakteja ei ole koskaan liikaa. Jotain uutta voi tulla eteen, jotain sellaista, jota et ole edes osannut kuvitella. Lyhyessä ajassa voit kertoa itsestä, yrityksestäsi ja toisaalta saada vastakontakteja, jotka ovat kiinnostuneet osaamisestasi. ”

Vantaan Yrittäjien Yritystreffit järjestetään 26.9.2018 Hotelli Clarionissa Vantaalla. Tule mukaan huippuun tapahtumaan luomaan uusia kontakteja, löytämään asiakkaita ja yhteistyökumppaneita!!

Tapahtumaan voi rekisteröityä NYT tästä linkistä: https://businessmaker.fi/vantaanyrittajienyritystreffit/

 

Sipoossa 23.8.2018
Anneli Komi
BusinessMaker