Online-kohtaamiset

Meillä on ilo esitellä uusi tuotteemme, Online-Yritystreffit! Palvelu on kehitetty yhteistyössä vakiintuneen treffikävijä Holda Groupin kanssa.

 

Vesa Robertssonin kanssa meitä hymyilyttää, kun yhteinen ponnistelumme tuottaa vihdoin hedelmää ja voimme esitellä yhteistyömme tuloksen: Online -Yritystreffit. 🙂

Totesimme yhdessä ohjelmistoyhtiö Holda Groupin kanssa, ettei korona meitä hidasta ja loihdimme ennätysajassa aikaan täysin uuden palvelun, joka mahdollistaa verkostoitumisen siellä missä käyttäjä on – etäyhteyden päässä!

 

Online yritystreffit on BusinessMakerin aiemman tutun yritystreffi -palvelun uusi muoto, jossa fyysiset tapaamiset on muutettu videoyhteyden välityksellä toteutettavaksi Online -muotoon.

Toimintatapa on tuttu, eli tapahtumat luodaan kuten ennenkin ja tapahtumalle määrätään ajankohta. Käyttäjät rekisteröityvät, sopivat treffejä ja tutustuvat toistensa profiileihin ennen varsinaista tapahtumapäivää.

Tapahtumapäivänä käyttäjät siirtyvät oman profiilinsa kautta kahden keskisiin Online -huoneisiin ja toteuttavat treffit videoyhteyden avulla.

Kokonaisuudessa säilytimme meille tärkeät elementit: yksinkertainen, selkeä, ja nopeasti ymmärrettävä. Käyttäjää opastetaan kohta kohdalta ja kaikki ylimääräinen rönsyily on jätetty pois.

Tulevaisuudessa Online -yhteys tulee olemaan vakiintunut osa BusinessMakerin yritys- ja rekrytreffejä.

Vaihe 2 starttaa heti

Ensimmäisessä vaiheessa meille oli tärkeintä tuottaa palvelu, joka yhdistää yrityksiä toisiinsa myös nyt karanteeniaikana ja toimii hyvin. Seuraavaksi on aika käydä kosmeettisten asioiden kimppuun.

Haluamme jatkossakin auttaa yrittäjiä kohtaamisessa. Online -palvelu avaa meille uusia ovia ja mahdollisuuden palvella laajempia kohderyhmiä.

Olen itse osallistunut lukuisille yritystreffeille ja tehnyt niiden kautta runsaasti kauppaa ja saanut loistavia kontakteja. On huikea olla mukana luomassa palvelulle uutta eloa ja auttaa yrittäjiä luomaan uutta arvoa digitaalisten palvelujen avulla sekä selviäään tällaisesta maailmanlaajuisesta kriisistä.” – Vesa Robertsson – CEO – Holda Group Oy

Holda Group on neljän yrityksen muodostama yritysrypäs, jonka ytimessä on koodaus, tietotekniikka ja palo luoda asiakkaita palvelevia tarkoituksenmukaisia ohjelmistoja ja digitaalisia ratkaisuja.

Otathan yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja ja teemme teille tarjouksen Online-treffien toteuttamisesta: myynti@businessmaker.fi / 045 122 0142

Koodiasioissa ja erilaisten digitaalisten palveluiden kehittämisessä ja konseptoinnissa kannattaa kysäistä: vesa.robertsson@holda.fi / 040 723 1191

 

Nähdään treffeillä! 😊

 

Anneli Komi
BusinessMaker Solutions Oy