200 yritystä, 32 neuvontaklinikkaa, treffejä yli 400kpl:tta - tätä oli NewCo Helsingin Yritystreffit

NewCo Helsinki järjesti Heli Vuoksimaan johdolla yritystreffit OP:n pääkonttorissa Vallilassa.

Tapahtuma oli toinen laatuaan ja seurasi maaliskuussa 2018 järjestettyjen, suursuosion saavuttaneiden yritystreffien jalanjälkiä.

Yrityksiä kutsuttiin koko Uudenmaan alueelta, pääkohderyhmänä pienet ja keskisuuret yritykset. Niitä rekisteröityi sovellukseen yli 200.

Kukin yrittäjä sai sopia maksimissaan 7 treffiä, kestoltaan 15min. Usealla yrityksellä olikin kaikki 7 sovittuna! Tuttuun tapaan yrittäjät saivat treffiaikataulun etukäteen jotta huolellinen valmistautuminen treffeihin on mahdollinen ja näin myös itse treffi tehokkaampi!

Mitä yrittäjä tarvitsee?

 

Koko tapahtuma oli järjestetty yritys edellä. Siihen oli haettu yrittäjien kannalta maksimaalista hyötyä. Tapahtumaan kutsuttiin erikseen neuvontaklinikoita. Ne koostuivat eri alojen asiantuntijoista joiden focus on auttaa yrittäjää haasteissa, joita yrityksen elinkaaren eri vaiheissa ilmenee.

Painiskelipa yrittäjä par’aikaa rahoitukseen, kasvuun, markkinointiin, verotukseen, työllistämiseen tai mentorointiin ym. liittyvien kysymysten parissa, hän sai vastauksen tästä tapahtumasta näiltä neuvontaklinikoilta.

Asiantuntijat olivat kukin vähintään kahden edustajan voimin paikalla, joista toiselle pystyi sovelluksemme avulla varaamaan myös kahden keskisiä treffiaikoja. Ne olivatkin suosittuja! Lähes jokaisella neuvontaklinikkalaisella oli kaikki treffit varattuina.

 

Update nykyaikaan ja viihdykettä!

 

Tilaisuus alkoi mielenkiintoisella ja kiehtovalla Kristian Luoman (OP) luotsauksella tulevaisuuden näkymien pariin, sekä infoon mm. DriveNow_FI-palvelusta, kevytyrittäjyydestä ja alustataloudesta. Kristianin luentoa kuunneltiin korvat höröllä hiljaisuuden vallitessa. Se oli tapahtuman tyyliin uskollisesti nopeatempoinen ja täynnä asiaa!

Kun Kristianin jälkeen lavalle tallusteli joukko silinterihattuisia esiintyjiä, ilman mitään alkuspiikkiä, yrittäjät olivat äimän käkenä! Hetken verran he varmaankin miettivät menivätkö Kristianin puheen mukana sinne tulevaisuuteen!

Kyseessä oli taidesukellus by Paula Rusokallio! Hän löysi kansainvälistymiskumppanit NewCo:n edellisiltä Yritystreffeiltä ja oli tällä kertaa mukana tarjoamassa kokemusta taidesukellukseen.

Koko kokemusta ja tilannetta kuvaa parhaiten tämän yrittäjän instagramiin julkaisema kuva ” Kuka sano että kaikki yrittäjät on jäykkiä ja rationaalisia? Tänään aukesi yritystreffit sillä että piirrettiin tajunnanvirtana omakuvaa! Hauskaa oli NewCon yritystreffeillä.” -Sami Hakkarainen, Kreatos Films.

Hauskaa oli myös järjestäjillä! Tapahtumaa järjestettiin monen tahon voimin usean kuukauden ajan.

Vasemmalta oikealle järjestäjäkolmikko: Heli Vuoksimaa/NewCo Helsinki, Pirjo Koponen/OP, Anneli Komi/ BusinessMaker.

Järjestelyt alusta asti yrittäjän tarpeita miettien ja tehokkuuden hakeminen yrittäjää palvellen todella saivat kiitosta ja kunnioitusta osakseen. Siitä kertoo omaa tarinaa myös tapahtumassa saadut palautteet:

”Tämä oli loistava ei mitään turhaa vaan pelkkää asiaa.”

”Kiitokset hienosta tapahtumasta. Tapahtuman yleishenki oli hyvä ja tilaratkaisu viimeisen päälle hyvä.”

”Koin tapahtuman erittäin positiivisena ja arkea piristävänä. Koin, että minut otettiin vastaan lämmöllä ja ihmisenä. Sain apua aina kun tarvitsin. Kiitos siitä!”

”Olin todella iloinen tästä mahdollisuudesta tavata muita yrityksiä”

”Upeaa, että tällaisia järjestetään. Kaikki järjestelyt erinomaisia.”

”Lisää tällaisia!”

”Näkisin mielelläni, että tämä Yritystreffi-käytäntö jatkuisi.”

 

BusinessMakerin puolesta tapahtumasta kiittäen,

 

Anneli Komi

www.businessmaker.fi