Uudenmaan Yrittäjät ry tarjoaa jäsenilleen alustan bisnesten tekoa varten!

Vaikka verkostoituminen on yrittäjille luontaista, on tämä palautteen perusteella hyvä konsepti, koska tässä osallistuja pääse harjoittelemaan myymistä aidossa tilanteessa ja saa usein myös arvokasta palautetta yrittäjäkollegoilta. Paras palaute on, kun jäsenyrittäjä kertoo saaneensa Y-treffien kautta kauppaa.” – Kertoo Uudenmaan Yrittäjien järjestöpäällikkö Petri Ovaska.

Uudenmaan Yrittäjät ry otti BusinessMaker-sovelluksen käyttöön syksyllä 2017. Kuvassa vasemmalla Petri Ovaska/Uudenmaan Yrittäjät, Anneli Komi/BusinessMaker, Ali Ahmaniemi/BusinessMaker sekä Petri Graeffe/Uudenmaan Yrittäjät.

Koska Uudenmaan Yrittäjillä on useita paikallisyhdistyksiä, he vievät palvelun sinne, missä jäsenet ovat:

Y-treffejä on ollut mm. Porvoossa, Nurmijärvellä, Mäntsälässä, Askolassa ja Kirkkonummella. Kevään aikana Y-treffejä järjestetään ainakin Lohjalla, Loviisassa, Hangossa ja Karkkilassa”- Petri Ovaska kertoo.

Syksystä 2017 lähtien Uudenmaan Yrittäjät on tarjonnut jäsenilleen BusinessMaker-sovelluksen avulla alustan, jolla yrittäjät voivat etukäteen päättää ketä haluavat tavata ja ketä eivät. Yrittäjät toteuttavat kahden keskiset treffit Uudenmaan Yrittäjien fasilitoimassa paikassa rennosti mutta tehokkaasti, jutustellen kahvikupin äärellä.

Tämän tyyppistä konseptia on kaivattu ja palaute on ollut positiivista. Uudenmaan Yrittäjät on linjannut olevansa välittävä verkosto, joka tarjoaa mm. businessmahdollisuuksia. Y-treffeillä lunastamme lupauksemme.” Sanailee Petri Ovaska joka myös huolehtii yrittäjäjärjestön jäsenhankinnasta:

Yrittäjät on paras businessverkosto alueellisesti ja etenkin paikallisesti. Jäsenenä saat käyttöösi monipuoliset edut, maksuttoman lakineuvonnan sekä koulutusta yrittäjyyden arkeen ja liiketoimintasi kehittämiseen. Ilmoittaudu seuraaville Y-treffeille ja tule tutustumaan”.

Y-treffikonsepti on Petri Ovaskan kädenjälki ja lempilapsi.

Uudenmaan yrittäjien yritystreffit kulkevat nimellä y-treffit ja niistä voit lukea lisää osoitteesta www.ytreffit.fi.

Y-treffitapahtumissa on käynyt useita yrittäjiä kertoo Petri: ”Määrät vaihtelevat reilusta kymmenestä useisiin kymmeniin. Koska järjestämme vähintään yhdet Y-treffit kuukaudessa, on yrittäjillä mahdollisuus valita juuri heidän aikatauluihinsa sopiva treffipaikka. Monet ovat osallistuneet useammille Y-treffeille, jotkut jopa kaikkiin.”

BusinessMaker-sovellus auttaa järjestöjä, yhteisöjä, kaupunkeja ja kuntia tarjoamaan asiakkailleen tehokkaan tavan löytää uusia kumppaneita ja luomaan lisää bisnestä!

Katso lisää www.businessmaker.fi – sivuiltamme ja lataa tästä esite!

Voit buukata myös demokäynnin jolloin tulemme näyttämään kuinka sovellus toimii ja mietimme yhdessä kanssasi juuri teidän näköisen ratkaisun!

Anna meidän auttaa! Luodaan yhdessä uutta bisnestä asiakkaillesi. Ota yhteyttä:

anneli.komi@businessmaker.fi
p.0451220142.

 

Helsingissä 27.3.2018
Anneli Komi
BusinessMaker