Joka treffeillä vähintään 2 uutta asiakasta!

Olin juuri vetämässä yritystreffejä Riihimäellä. Siellä törmäsin erääseen yrittäjään, jonka olin tavannut aiemminkin eri paikoissa järjestämillämme treffeillä. Tulin uteliaaksi ja tein pienen haastattelun hänelle, että miksi hän oikein aina tulee uudestaan ja uudestaan näille yritystreffeille:

Minä: Antti Leijala PK Tehokasyritys Oy:stä. olet ollut useilla järjestämillämme yritystreffeillä, montako kertaa kaiken kaikkiaan?

Antti: Tämä oli viides kerta, ensi viikolla kuudes 🙂

Minä: Miksi tulet yritystreffeille?

Antti: Tavoitteena löytää suoraan uusia asiakkaita ja verkostua aktiivisesti muiden kanssa.

Minä: Mites yleensä, monetko treffit sovit ja montako treffiä sovit tälle illalle?

Antti: Yleensä sovin kaikki 10 treffiä ja niin tein tänäänkin. Jos muistan oikein, niin kutsuin itse 9 ja sain 1 kutsun.

Minä: Millaisen hyödyn sinä saat näistä treffeistä?

Antti: Konkreettinen ja suoraan mitattava hyöty on 5000-10000€ edestä kauppaa kultakin treffeiltä, erittäin hyvä vastine käytetylle ajalle. Myös tänään treffeiltä on odotettavissa ~10000€ edestä uusia kauppoja ja vähintään 2 uutta asiakasta.

Minä: Waude! Tuo oli todella mukava kuulla! Entä mikä on paras anti mitä olet saanut? Saatko suoran kaupan lisäksi jotain muutakin?

Antti: No myynnin lisäksi olen luonut paljon hyviä suhteita yrittäjiin, koulutustahoihin, kuntavaikuttajiin, muihin konsultteihin, tilitoimistoihin, yms. Näiden anti mitataan yhteisten projektien ja/tai molemminpuoleisten suosittelujen kautta.

Minä: Ihan huippua! 🙂 Olen niin iloinen, että yritystreffi-sovelluksemme toimii osallasi juuri niinkuin olemme toivoneet ja unelmoineet. Kiitos, että olet mukana taas tänään ja tervetuloa jatkossakin! Tsemppiä iltaan! 🙂

Antti Leijala treffeillä Riihimäen Lasimuseossa 3.5.2018.

 

Kiitos haastattelusta Antti Leijala PK Tehokasyritys Oy:stä. Antin yrityksestä näkee lisää täältä: www.pktehokasyritys.fi

Anneli Komi
4.5.2018
www.businessmaker.fi