NewCo Helsingin Yritystreffeillä sovittiin ennätysmäärä treffejä!

NewCo Helsinki järjesti 13.3.2018 BusinessMaker yritystreffit Helsinkiläisille yrittäjille. NewCon kumppaneina treffijärjestelyissä oli Uudenmaan ELY-Keskus, Helsingin Yrittäjät, sekä Osuuspankki. Lisäksi tapahtumassa nähtiin useita yrityksiä standeilla.

Tapahtuman puitteet olivat todella upeat! Treffit järjestettiin Osuuspankin pääkonttorissa Helsingin Vallilassa. Tila on mahtava arkkitehtuurinen taidonnäyte, jossa on hehkuva lämmin tunnelma.

Tapahtumaan oli etukäteen ilmottautunut kaikkiaan 300 osallistujaa, joista yrittäjiä oli n.200.

Treffejä yrittäjät olivat sopineet ennätysmäärän 394 kpl:tta! Usealla yrittäjällä oli 10 treffiä sovittuna illalle, joista kuhunkin he pystyivät käyttämään aikaa 20 minuuttia. Sitten kello kilisi, ja oli aika vaihtaa pöytää. Kurkkua mahtoi kuivata koko illan jälkeen, mutta luulen, että kun taskut olivat täynnä potentiaalisia asiakkaita, ei kurkun kuivaminen haitannut!

Tilaan mahtui kätevästi treffipöytiä 35 kpl:tta ja tilan akustiikan ansiosta kahdenkeskinen treffailu onnistui hienosti ilman häiriötekijöitä.

NewCo Helsingin puolelta järjestelyvastuuta yritystreffeistä veti Heli Vuoksimaa, jonka rautainen tapahtumajärjestämisen ammattilaisuus näyttäytyi tapahtuman sujuvuutena koko tapahtuman ajan. Pienimmätkin yksityiskohdat oli huomioitu tarkasti ja monen sadan ihmisen tapahtuma soljui mutkattomasti.

Yrittäjät olivat iloisia, tyytyväisiä ja ennenkaikkea kiitollisia tehokkaasta tavasta treffata kymmeniä potentiaalisia asiakkaita/kumppaneita yhden illan aikana!

Helsingin kaupungin toimittaja teki jutun treffeistä ja haastatteli muutamia osallistujia. Klikkaa kuvaa, niin pääset lukemaan jutun kokonaisuudessaan.

Katso myös lisää fiiliksiä treffeiltä NewCon artikkelista, sekä somekanavilta hästägeillä #yritystreffit #bmyritystreffit.

Ensi syksynä Helsinkiläisiä yrittäjiä autetaan taas tällä konseptilla! Tervetuloa mukaan!

 

Helsingissä, 20.3.2018

Anneli Komi