"Erinomaisia yritystapaamisia" - kehui Riihimäen kaupunginjohtaja yritystreffeistä Lasimus

Hyvinkää-Riihimäki seudun kehitysyhtiö YritysVoimala järjesti yritystreffit eli ”YritysMiitin” jo kolmannen kerran Riihimäellä ja jo toisen kerran lasimuseolla 3.5.2018.

YritysVoimalan järjestämät treffit ovat alueella odotettu tapahtuma. Syksyisin ne ovat Hyvinkäällä ja keväisin Riihimäellä. YritysVoimala haluaa tarjota alueen yrittäjille puitteet, jossa yrittäjät voivat tehdä kauppaa, solmia uusia suhteita sekä tavata alueen päättäjiä. Yrittäjille tilaisuus on maksuton.

YritysVoimala kutsuu joka kerta treffeille Lopen, Riihimäen, Hyvinkään sekä Hausjärven päättäjät. Ja he tulevat. Päättäjät kirjautuvat järjestelmään samalla tavalla kuin yrittäjätkin ja heillä on aina kaikki 10 treffiä sovittuna. Yrittäjät ovat kiitelleet tätä jo perinteeksi muodostunutta tapaa. Myös päättäjiä paikalla olo miellyttää ja he iloisena kiittelevät järjestelyjä ja puitteita joka kerta.

Suomen Lasimuseo oli kerrassaan upea paikka pitää treffit! Järjestelyt toimivat moitteetta ja paikan kahvilan tarjoilut olivat suussa sulavat. Tämä paikka todellakin taipuu mitä erilaisimpiin yritystapahtumiin!

Jos aikataulu salli, pystyi treffien välissä ihailemaan taidetta!

Treffipöydät oli levitelty museon taide-esineiden joukkoon siten, että treffeillä olijat pystyivät nauttimaan taiteesta samalla kun treffailivat!

Näin järjestäjän näkökulmasta sanoisin, että erittäin hyvin onnistuneet treffit! Kiitos YritysVoimala ja Suomen Lasimuseo sekä kaikki yhteistyökumppanit kuten Riihimäen Yrittäjät Ry !

Jos Sinä kiinnostuit yritystreffien järjestämisestä, niin ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä missä teidän treffit voisi toteuttaa!

Anneli Komi
4.5.2018