Näin tekemättömät työt löytävät tekijöitä! Uusi Osaaja-Yrittäjä treffipalvelumme!

BusinessMaker auttaa nyt myös yrittäjien ja osaajien kohtauttamisessa! Tampereella järjestettiin 15.2.2018 ensimmäistä kertaa uudenlaiset BusinessMaker-treffit.

Tapahtuman järjesti Tampereen Uusyrityskeskus Ensimetri Ry sekä Tampereen kaupungin TreStart yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tapahtuma oli huikea menestys! Etukäteen ilmoittautuneita oli lähes 100 henkilöä, treffejä oli sovittu 92 kpl:tta ja ovelta osaajia tuli paikan päälle reilusti toista kymmentä!

Tapahtumassa yritykset saivat ensin kertoa hieman itsestään. He kertoivat mm. millaista tekijää ovat etsimässä. Yritysten osaamistarpeita oli myyjistä koodareihin ja aina Kiinan kaupan osaajiin saakka. Yrityksiä oli laidasta laitaan ja joka ikisen puheenvuorosta hehkui innostus, päättäväisyys ja halu kasvaa!

Kun yritykset olivat saaneet pitchaukset vedettyä, alkoivat varsinaiset treffit. Samaan aikaan osaajat, joilla oli aikatauluissaan tilaa, pystyivät tutustumaan muihin yrityksiin heidän standeillaan. Treffejä sovittiin paikan päällä lisää ja muutamien peruuntuneiden tilalle oli tunkua. Kunkin treffin pituus oli 15 minuuttia.

Treffisalina toimi Tampereen kaupungin näyttelytila, jossa samaan aikaan pystyi ihailemaan tulevaa Tampereen kaupunkikuvaa ja raitiovaunureittiä! Treffipaikkoja oli useita ja ne oli sijoiteltu eri puolille salia jotta rauhallisuus keskusteluissa säilyisi.

Tapahtuman järjestäjät pyysivät yrityksiä arvioimaan tapahtumaa jo tilaisuuden aikana. Keskiarvosana oli siellä 9 paikkeilla, useat arvioivat tapahtuman täydeksi 10:ksi. Niin osaajat kuin yrittäjätkin kiittelivät tapahtumasta unohtamatta mainita Tampereen kaupunkia joka tapahtuman mahdollisti.

Muutamia palautteita osaajilta:

” Erittäin toimiva tapa saattaa työnhakijoita ja yrityksiä yhteen. Keskusteluissa oli hyvä henki, ja useita potentiaalisia työnantajia löytyi.”

” Mielestäni tilaisuus oli ihan onnistunut ja ennen kaikkea erilainen ”rekrytapahtuma”, mihin itse olen osallistunut. Kyllä vastaavia kannattaa myöhemminkin järjestää. ”

” Hyvä fiilis. Toimialapainotusta voisi suunnitella tuleviin tapahtumaan. ”

” Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja hyödyllinen.

Myös järjestäjän näkökulmasta tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut.

Olen täysin vakuuttunut siitä, että niin Ensimetrin kuin TreStartinkin asiakkaat ja jäsenet ovat erityisen kiitollisia heidän innovatiivisuudestaan ja uskalluksesta ryhtyä aktiivisiin tekoihin kaikkien osapuolten hyväksi!

Upea tapa etsiä ja löytää tekemättömille töille tekijöitä!

 

 

 

Anneli Komi

20.2.2018