"Löin juuri kättä päälle 100 000€:n kaupoista" - Yrittäjä BusinessMaker-treffeillä.

Reilu vuosi sitten oli Keski-Uudenmaan kehitysyhtiö Oy:n eli Keuken järjestämät treffit yhdessä Uudenmaan Yrittäjät Ry:n kanssa Tuusulassa, Hotelli Gustavelundissa.

Alueen yrittäjille treffit olivat jo tuttu juttu, joten paikalla oli lähes 100 yrittäjää. Osallistujat olivat sopineet tapaamisia hienon määrän, no show oli jälleen kerran tosi vähäistä ja kaikki rullasi mainiosti.

Siinä aikataulutusta seuraillessani eräs herra tuli jututtamaan minua. Hänen kasvot punoittivat ja silmät loistivat ja näin heti, että hän oli pakahtua halusta kertoa minulle jotain. ”et arvaa mitä juuri tapahtui”- herra sanoi minulle. ”no, mitä?”kysyin. ”solmin juuri suuret kaupat tuossa treffikumppanini kanssa!”.

Jatkoimme juttelua ja kävi ilmi, että tämä herra oli pyytänyt etukäteen 5 tapaamista illalle. Jokainen kumppani oli suostunut. Hän oli jokaisesta kumppanista etukäteen ottanut selvää ja valmistellut jokaista tapaamista erikseen. Hän oli miettinyt etukäteen, että juurikin tämä nyt hänen uusi sopimusasiakkaansa olisi hänelle loistava ”saalis”. Hän valmisteli 10 min. kestävää esitystään useaan otteeseen ja voi sitä riemun määrää mikä hänen kasvoiltaan paistoi kun hän ylpeänä minulle lopputulemaa esitteli!

Hän kertoi, että kaupan arvo on hänelle 100 000 euroa, ja että he näkevät uudelleen heti muutaman päivän päästä.

Siis WAU, olin aivan mielissäni hänen puolesta ja iloinen ohjelmamme puolesta myöskin! Näin ne yritystreffit parhaimmillaan toimivat! Siinä tilanteessa sattui olemaan kaikki kohdillaan: tarve&tarjoaja&tapaamisen mahdollistaja.

Tämä esimerkki antoi meille järjestäjille hirmuisesti luottoa ja uskoa siihen, että verkostoitumistapa on oikea, treffiohjelma on hyvä, ja että yritäjät tarvitsevat juuri tätä!

Jos sinä yrittäjäherra tunnistat itsesi tästä tekstistä, niin ota minuun yhteyttä! Olisi mahtava kuulla miten teillä homma eteni! 🙂

Sipoossa 31.10.2017 / BusinessMaker- Anneli

 

#yritystreffit #tuusula #hotelliGustavelund #Keuke #BusinessMaker #Treffit