Tervetuloa tiimityö aiheiseen
online yritystreffi tapahtumaan
18.5.2021 klo 17:00-20:00

Tervetuloa kuuntelemaan Klaus Härön ajatuksia tiimityöstä - Kovat kyynärpäät vai avoin syli klo 17-18. Klo 18 jatkamme yritystreffeillä, tule rakentamaan omaa tiimiosaamista. 

Klo 17:00 - 18:00 Tule kuuntelemaan elokuvaohjaaja Klaus Härön innostavaa luentoa tiimityön merkityksestä ja kuinka yhteistyön kautta saadaan ihmeitä aikaan.

Elokuvaohjaajat esitellään yleensä yksinäisinä neroina, mutta totuus on usein toista. Ilman, että koko tiimi puhaltaa yhteen hiileen ei synny hyvää jälkeä.

Klaus Härö on maamme arvostetuimpia ja rakastetuimpia elokuvantekijöitä, jonka elokuvat ovat voittaneet kymmeniä palkintoja eri puolilla maailmaa. Mainittakoon vaikka Berliinin elokuvajuhlien arvostettu kristallikarhu sekä Ingmar Bergman palkinto, maestron itsensä valitsemana. Mukaan mahtuu myös neljä edustuskertaa Oscar kisassa, pääsy Oscarien shortlistalle sekä Golden Globe-ehdokkuus. 

Klaus on ohjannut seitsemän koko illan elokuvaa: Näkymätön Elina (2003), Äideistä parhain (2005), Uusi ihminen (2007), Postia pappi Jaakobille (2009), Miekkailija (2015), Tuntematon mestari (2019) ja Elämää kuoleman jälkeen (2020). 
Klo 17:00 - 18:00

Klo 18:00 - 20:00 Osallistu yritystreffeille sopimalla etukäteen osallistujien kanssa kahdenkeskisiä tapaamisia eli treffejä. Osallistuaksesi tapahtumaan, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera.Yritystreffeillä voit sopia 8 tapaamista eli treffiä etukäteen valitsemiesi osallistujien kanssa.

Kunkin tapaamisen pituus on 15 minuuttia.

Koko yritystreffien ajan sinulla on käytössä treffihenkilökunta, joka auttaa sekä treffien käytännön asioissa, että sopimaan niitä lisää.

Tervetuloa mukaan!

Tule mukaan luennolle ja treffeille- toimi näin:

Luo profiili tapahtumaan rekisteröitymällä rekisteröidy -painikkeen kautta. Kerro lyhyesti yrityksestäsi ja kuvaile, mitä etsit tai tarjoat treffeillä.

Luo profiili 17.5.2021 mennessä

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Aikataulutamme treffit puolestasi tapahtumapäivälle, joten varaudu olemaan paikalla koko tapahtuma-aika.

Voit sopia treffejä 17.5.2021 saakka

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting -etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta.

Tapahtuma-aika 18.5.2021 klo 17-20

Ohjelma

Tapahtumapäivänä

Osallistuaksesi tapahtumaan, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. Tapahtuman alussa osallistujat kokoontuvat yhteiselle GoToMeeting-verkostoitumisaslustalle. Liittyminen edellyttää joko sovelluksen lataamista koneelle (suosittelemme) tai liittymistä alustalle Chrome-selaimen kautta. Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen tapahtuman alkua ja tarkistat, että pääset liittymään alustalle.

Etukäteen sovituille kahdenkeskisille treffeille pääset kirjautumalla sisään tälle tapahtumasivustolle ja liittymällä videohuoneesen oman treffiaikataulun kautta. 

BusinessMakerin henkilökunta on tapahtuman ajan tavoitettavissa GoToMeeting-verkostoitumisalustalla ja voi sopia osallistujille lisää kahdenkeskisiä treffejä.

Tapahtuman järjestää

Loading...
Katso video kuinka rekisteröidyt ja kirjaudut BusinessMaker-tapahtumaan.

Vinkkejä

  • Voinko saada apua puhelimitse tai sähköpostitse?

    Me autamme mielellämme sovelluksen käytössä. Voit laittaa sähköpostia tekniseen tukeemme support@businessmaker.fi, josta vastataan yleensä hyvin pian. Erittäin kiireellisissä asioissa voit soittaa myyntitiimillemme p. 045 122 0142.

  • Ongelmia kirjautumisessa?
  • Tarjotaanko tapahtumassa kumppani- tai standipaikkoja?
  • Miten etätreffit toimivat?
  • Miten hybritreffit toimivat?
  • Mistä saan lisää ohjeita?

Jaa tapahtuma somessa

Ota Yhteyttä

Novago yrityskehitys

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Business maker tuki

Business Maker Solutions Oy

TEKNINEN TUKI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

MUUT ASIAT

Janna Forss

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

BM-Fasilitaattori