Tulevat tapahtumat

Tervetuloa tekemään bisnestä!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedotamme uutiskirjeessämme avoimista tapahtumista. Saat kirjeen n.1krt / kk. Emme lähetä spämmipostia! 

Tulevat tapahtumat

Rahoitustreffit yrityksille 9.2.2022 klo 16-20, online

BusinessMaker b2b matchmaking event / BusinessMakerin yritystreffit, Hybriditreffit, onlinetreffit, silmu ry, rahoitustreffit

Rahoitustreffit on SILMU ry:n järjestämä verkkotapahtuma, jossa pääset kuulemaan ajankohtaista tietoa saatavilla olevista sekä tulossa olevista rahoituksista, kohtaamaan rahoituksen asiantuntijoita ja verkostoitumaan toisten yrittäjien kanssa.

Tapahtuma tarjoaa tehokkaan tavan laajentaa verkostoa ja saada ajankohtaista tietoa. Pääset tutustumaan etukäteen osallistujiin ja valitsemaan itsellesi 10 tapaamista, joiden kunkin pituus on 15 minuuttia. Kahdenkeskisten treffien lisäksi pääset verkostoitumaan vapaasti tapahtuman yleisellä verkostoitumisalustalla sekä vierailemaan kumppaneiden ja asiantuntijoiden ryhmähuoneissa.

Enemmän bisnestä yhdessä yritystreffit 10.2.2022
klo 16.00 - 19.30, online

BusinessMaker b2b matchmaking event / BusinessMakerin yritystreffit, Hybriditreffit, onlinetreffit

Enemmän bisnestä yhdessä -tapahtuma on Uudenmaan Yrittäjien sekä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien järjestämä verkostoitumistapahtuma. Se on tarkoitettu kaikille alueiden yrittäjille toimialasta riippumatta. Tapahtuma järjestetään täysin etänä verkon välityksellä.

Pääset sopimaan etukäteen tapahtumapäiväksi kahdenkeskisiä tapaamisia eli treffejä toisten toimijoiden kanssa. Lisäksi voit vierailla ryhmähuoneissa, joissa kohtaat eri alojen asiantuntijoita ja saat apua ja tukea keskitetysti yrityksesi tarpeisiin.

Tule rohkeasti mukaan ja laajenna verkostoasi!

Ajankohtaisia uutisia

Ota yhteyttä

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme p.0451220142 / myynti@businessmaker.fi