Tulevat tapahtumat

Tervetuloa tekemään bisnestä!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedotamme uutiskirjeessämme avoimista tapahtumista. Saat kirjeen n.1krt / kk. Emme lähetä spämmipostia! 

Tule mukaan tapahtumiin

Teollisuustreffit, Joensuu 16.9.2021

Treffien tavoitteena on löytää uusia kasvumahdollisuuksia teollisuudelle niin yritysten välisistä uusista kumppanuuksista kuin tehdä tutuksi yrityksille alueen teollisuuden tarjoamia palveluja ja mahdollisuuksia.

Tietoiskujen ja puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa on treffisosuus, jossa kukin osallistuja pääsee halutessaan itse valitsemaan mielenkiintoisimmat treffikumppanit. Tästä osuudesta saatiin viime vuoden teollisuustreffeistä paljon kiitosta ja tänä vuonna treffiaikaa on pidennetty.

Tilaisuus on tarkoitettu:
• teollisuusyrityksille
• teollisuutta palveleville yrityksille (mm. alihankkijat, palvelut, tavarantoimittajat)
• teollisuudelle ratkaisuja tarjoavalle tutkimukselle, kehittämistoiminnalle ja koulutukselle

Keksintöjen viikko 15.10.2021

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Women Doing business with Finland Seminar
- Pakistan - Sri Lanka 7.10.2021

Would you like to expand your business to Pakistan, Sri Lanka or Finland? Would you like to find new partners, experts who could help you to enter the markets, or financing for a joint project?  

Parempaa pisnestä yhdessä 21.10.2021

BusinessMaker Solutions Oy

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja ProAgria Oulu järjestää torstaina 21.10.2021 koko Pohjois-Pohjanmaan kattavat online-yritystreffit.

Tapahtumassa yrittäjillä on mahdollisuus päästä verkostoitumaan toistensa kanssa. Treffeille voit sopia henkilökohtaisia tapaamisia toisten yrittäjien kanssa, verkostoitua ja tehdä kauppaa.

Ota yhteyttä

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme p.0451220142 / myynti@businessmaker.fi