Tulevat tapahtumat

Tervetuloa tekemään bisnestä!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedotamme uutiskirjeessämme avoimista tapahtumista. Saat kirjeen n.1krt / kk. Emme lähetä spämmipostia! 

Tulevat tapahtumat

Keski-Suomen ja Uudenmaan yrittäjien online-yritystreffit 9.3.2023, klo 17-19, verkossa

KSY <3 UY — online-treffit yrittäjille

Kaipaatko kohtaamisia ja keskustelua muiden yrittäjien kanssa? Tai kenties haluat luoda uusia kumppanuuksia ja tehdä kauppaa? Keski-Suomen ja Uudenmaan alueen yrittäjien on nyt mahdollista lisätä vauhtia bisnekseen yhteisillä online-yritystreffeillä! Tilaisuuden ajan BusinessMaker-alustalla on käytössä yhteinen tila, jossa voi sopia treffejä spontaanisti tai esittää vaikka oman hissipuheen.

 Yritystreffit on tarkoitettu kaikille yrityksille – koosta tai toimialasta riippumatta. Ja mikä parasta, voit osallistua yritystreffeille kätevästi etänä, vaikka kotoa käsin! Tapahtuma on maksuton osallistua.

Online-treffit yrittäjille järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen ja Uudenmaan Yrittäjien kanssa. 

Investoi Paltamoon -yritystreffit, klo 13-17, 22.3.2023, verkossa

Tervetuloa löytämään uusia kumppanuuksia!

Investoi Paltamoon -yritystreffit on virtuaalinen verkostoitumistapahtuma, jonne voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Johtavat suomalaisyritykset kertovat, millaisia palveluja Paltamoon suunnitellun biotuotetehtaan rakentaminen ja tuotanto vaatii. Tapahtumassa pääset luomaan uusia kumppanuussuhteita ja valmistautua leveämmin hartein tulevaan miljardihankkeeseen. Sovi suoraan kahdenkeskisiä tapaamisia kiinnostavien yritysten kanssa.

 Tapahtuma toteutetaan täysin etänä ja on maksuton osallistua. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme myynti@businessmaker.fi