Tulevat tapahtumat

Tervetuloa tekemään bisnestä!

Keski-Suomen Yritystreffit, vol 2

ti 13. huhtik. | Onlinetreffit

Järjestämme tiistaina 13.4.2021 klo 16.00-20.00 koko Keski-Suomen kattavat online-yritystreffit, jossa yrittäjillä on mahdollisuus verkostoitua niin toistensa kuin treffien kumppaneiden kanssa. Osallistuminen on maksutonta.

Teräväpiirtoa tulevaan

to15. huhtik. | Onlinetreffit

Teräväpiirtoa tulevaan! -verkkotapahtuma kokoaa yhteen yrittäjiä, TKI-toimijoita ja muita yrittäjyydestä kiinnostuneita tahoja, kannustaa tapahtuman osallistujia verkottumaan keskenään, innostaa nuoria yrittäjyyteen ja tekee mikroyrittäjyystutkimusta tunnetuksi.

Rahoitustreffit

ke5. toukok. | Onlinetreffit

Rahoitustreffeiltä yhteyksiä ja infoa!
Rahoituksen malleja on useita ja rahoituksen rooli yritykselle merkittävä, sekä usein kasvun edellytys. Rahoitustreffien tarkoituksena on tuoda tunnetuksi rahoituksen vaihtoehtoja yrityksille sekä kohtauttaa yrittäjiä ja rahoituksen asiantuntijoita toisiinsa. Tule mukaan oletpa sitten kiinnostunut rahoituksesta, etsit parhaillaan rahoitusta yrityksellesi tai olet jo pidemmällä rahoitussuunnitelman kanssa. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille, yrityksen edustajille sekä rahoitusalan asiantuntijoille.

Kohtaa tulevaisuuden teollisuus kumppani

ti11. toukok. | Onlinetreffit

Jo kuudennen kerran järjestettävät ja suuren suosion saavuttaneet Kohtaa kumppani - verkostoitumispäivä tulee jälleen - tällä kertaa verkossa. Etsitkö alihankkijaa tai päämiestä? Tuotatko teollisuudelle palveluita tai tarvitsetko niitä? Täällä voit tavata uusiakin yhteistyökumppaneita.

Finland - Estonia Matchmaking

thu 20. May. | Onlinetreffit

Would you like to expand your business to Estonia or to Finland? Would you like to find experts who could help you to enter the markets? This online Matchmaking event is for Finnish and Estonian companies who want to expand their business. Event is open for market entry -experts, agents and companies in manufacturing industries in Estonia and Finland! Event is free of charge.

Ota yhteyttä

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme p.0451220142 / myynti@businessmaker.fi