Tulevat tapahtumat

Tervetuloa tekemään bisnestä!

Työllistä eläkeläinen - tapahtuma

ti 16. maalisk. | Onlinetreffit

Työllistä eläkeläinen -verkkotapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen yritykset ja osaamistaan tarjoavat eläkeläiset. Tapahtuman alussa klo 10.00 alkaen kuullaan asiantuntijoita, jotka antavat vinkkejä niin yrityksille kuin eläkeläisille koskien mm. verotusta ja palkkausta. Osallistujat voivat sopia toistensa kanssa kahdenkeskisiä treffejä klo 11.00-13.00 väliseksi ajaksi. Treffit kestävät 15 minuuttia kerrallaan.

Kirkkonummen hankinta-info & Business-treffit

ti 2. maalisk. | Onlinetreffit

Kirkkonummen kunta järjestää kirkkonummelaisille ja lähialueella toimiville yrittäjille yritystapahtuman yhteistyössä Kirkkonummen Yrittäjien kanssa. Tule kuulemaan infoa julkisista hankinnoista ja osallistu sen jälkeen business-treffeille. Treffeillä voit löytää esimerkiksi yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai alihankkijoita. Pääset tutustumaan osallistujiin etukäteen ja valitsemaan itse treffikumppanit. Pääset myös verkostoitumaan yhteisesti yleisellä verkostoitumisalustalla. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni tai kamera. Osallistuminen on helppoa ja kahdenkeskiset treffit toteutetaan videoyhteyden välityksellä.

Ota yhteyttä

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme p.0451220142 / myynti@businessmaker.fi