Företag

BusinessMaker Solutions Oy är ett evenemangsproduktionsföretag som hjälper entreprenörer att utöka sina nätverk genom mötesevenemang som stöds.

Våra evenemang kallas vanligtvis företagsdatum eller rekryter.

Sedan april 2020 har vi, förutom traditionella evenemang, genomfört mötesevenemang online, vanligtvis kallade företagsdatum online.

Dessa två evenemangsmodeller kan också kombineras till en hybdiri-händelse.

Vår onlinetjänst har möjliggjort t.ex. internationella möten mellan entreprenörer.

Vi är din partner när du vill ha ytterligare resurser för att genomföra ett mötesevenemang.

Vi hjälper till att vägleda slutanvändare mot ett produktivt och effektivt möte. Vi känner till slutanvändarna (entreprenörer) och vet hur man producerar en händelse där slutanvändarens behov beaktas.

I nyckelfärdiga händelser är målet alltid att göra slutanvändarens effektivare verksamhet.

Vi har arbetat sedan 2017. Vi har hjälpt nästan 8 000 företag att effektivisera sin verksamhet genom att växa sina nätverk.

Jag har organiserat ännu mer än Finland och jag ser en bevisare.

Våra kunder inkluderar organisationer inom den offentliga sektorn och privata aktörer. Alla organisationer som vill hjälpa sina egna kunder att mötas effektivt.

Vårt kundlöfte till slutanvändare är: "alla kommer i kontakt". Det betyder att ingen lämnas ensamma i våra händelser om de inte vill. Vi tillhandahåller en anpassad tjänst för slutanvändare under hela livscykeln. Vi vill lyssna, uppmuntra och uppmuntra.

Vårt kundlöfte till våra kunder är: ”Vår önskan om service är oändlig”. Det betyder att vi ska gå igenom evenemanget med dig, från dess design till dess möte för implementering och rivning. Vi vill förstå dina behov och stödja din vision. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

Vår vision är att vara arrangör av de bästa möteshändelserna i Finland.

Vårt uppdrag är att effektivisera företagens affärer genom att erbjuda produktiva, tidsbesparande och entreprenörsmöten.

Vårt lag

Anneli Komi

Entreprenör, försäljning och administration

Varje händelse är viktigt för oss. Det är mycket mer än bara att använda appen. För en entreprenör är nätverkande en livlina och jag vill göra mitt bästa för att göra det effektivt och trevligt också! Ta kontakt, ta en kaffe och prata mer.

Liisa Aha

Entreprenör, teknisk utveckling och kodning

Det viktigaste är att använda applikationen smidigt. Jag fokuserar på att låta användaren fokusera på det väsentliga, klickar till ett minimum och kontinuerlig utveckling med stor tumme!

Suvi Liukkonen

Produktion & underlättande

Nätverk är en livlina för en entreprenör. Mötet mellan två personer konfronterar också nätverken för båda och har flera affärsmöjligheter. Min passion är att hjälpa entreprenörer att nätverka.

Jonina Korander

Produktion & underlättande

Den avslappnade atmosfären vid evenemanget börjar med en avslappnad arrangör. När det är bra att vara företagare nätverkar han eller hon effektivt.

Henna Nousiainen

Internationella Matchmaking evenemang

Internationell konfrontation kräver förståelse för kulturer, kundservice av hög kvalitet och noggrann underlättande. Det är viktigt för mig att varje evenemang vi producerar internationellt är effektivt och relevant för deltagarna.

Vi uppskattar det

Öppenhet

Vi vill skapa enhet, förena människor och organisationer. Detta värde återspeglas i vårt arbete med att dela erfarenheter av evenemang, skapa enhetlighet mellan evenemangsarrangörer, att hjälpa varandra.

Äkthet

I händelserna återspeglas äktheten i facilitatorernas okomplicerade attityd gentemot deltagaren och klienten. Vi är verkligen närvarande, verkligen intresserade och vill verkligen effektivisera slutanvändarens verksamhet. 

Integritet

Vi är ärligt talat en entreprenör. Vi erbjuder en tjänst från entreprenör till entreprenör och vi förstår företagare eftersom vi är bland dem, vi brottas med samma saker. Vi är ärliga om vad vi ser utåt. 

kontakta oss

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme p.0451220142 / myynti@businessmaker.fi