Företag

BusinessMaker Solutions Oy är ett evenemangsproduktionsföretag som hjälper företagare att utöka sitt nätverk genom handledda matchmaking evenemang.

Våra evenemang kallas vanligtvis matchmakingmöte eller rekryteringsmöte.

Sedan april 2020 har vi förverkligat, förutom traditionella evenemang, också ordnat internet matchmakingmöten, vanligtvis kallade online-evenemang.

Dessa två evenemangsmodeller kan också kombineras till en hybdiri-händelse.

Vår onlinetjänst har möjliggjort t.ex. internationella möten mellan företagare.

Vi är din partner då när du vill ha ytterligare resurser för att genomföra ett matchmaking möte.

Vi hjälper till att vägleda slutanvändare mot ett produktivt och effektivt möte. Vi känner till slutanvändare (företagare) och vet hur man producerar en händelse där slutanvändarens behov beaktas.

I våra skräddarsydda evenemang är målet alltid att effektivera slutanvändarens affärsverksamhet.

Vi har varit verksamma sedan 2017. Vi har hjälpt nästan 8 000 företag att effektivisera sin affärsverksamhet genom att utvidga sina nätverk.

Vi har organsiserat evenemang runt om i Finland, nästa i varje landskap.

Våra kunder är organisationer inom den offentliga sektorn och privata aktörer. Alla organisationer som vill hjälpa sina egna kunder att mötas effektivt.

Vårt kundlöfte till slutanvändare är: "alla kommer i kontakt". Det betyder att ingen lämnas ensamma i våra händelser om de inte vill. Vi tillhandahåller en anpassad tjänst för slutanvändare under hela livscykeln. Vi vill lyssna, uppmuntra och uppmuntra.

Vårt kundlöfte till våra kunder är: ”Vår önskan om service är oändlig”. Det betyder att vi ska gå igenom evenemanget med dig, från dess design till dess möte för implementering och rivning. Vi vill förstå dina behov och stödja din vision. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

Vår vision är att vara den bästa arrangören av matchmaking-möte i Europa.

Vår mission är att effektivisera företagens affärsverksamhet genom att erbjuda produktiva, tidsbesparande matchmaking-möten som motsvarar företagarens behov.

Vårt team

Anneli Komi

Co-founder, CEO

Varje evenemang är viktigt för oss. Det är mycket mer än att bara använda applikationen. För en företagare är nätverkande en livlina och jag vill göra mitt bästa för att det blir effektivt och trevligt. Ta kontakt, så tar vi en kopp kaffe och prata mera.

Liisa Aha

Co-founder, CTO

Det viktigaste är att applikationen är enkel att använda. Smidig användning gör att användaren kan koncentrera sig på att nätverka effektivt. Det viktigaste är kontinuerligt utvecklingsarbete. Avainasemassa on jatkuva kehitystyö.

Jonina Korander

Facilitating & Hosting

Den avslappnade atmosfären vid evenemanget börjar med en avslappnad facilitator. När vi som facilitator fokuserar på att skapa en avslappnad atmosfär, så kan deltagarna ha ett effektivt möte.

Janna Forss

Tuotanto & Fasilitointi

Participant experience is key to a successful event. Careful preparation, precise production and familiar facilitation guarantees a pleasant experience. 

Henna Nousiainen

Internationella Matchmaking-möte

Internationella evenemang kräver förståelse för olika kulturer, kvalitativ kundservice och noggrann facilitering. Det är viktigt för mig att varje internationellt evenemang vi producerar är effektivt och betydelsefull för våra deltagare.

Hanna Kölli-Karhu

Tuotanto & Teknologia

Våra värderingar

Öppenhet

Vi vill skapa enhetlighet genom att förena människor och organisationer. Detta värde återspeglas i vårt arbete genom att vi delar erfarenheter från våra evenemang och skapar enhetlighet mellan evenemangsarrangörer, och kan på så vis hjälpa varandra.

Äkthet

På våra evenemang återspeglas äktheten i facilitatorernas okomplicerade attityd gentemot deltagare och kunder. Vi är verkligen närvarande, verkligen intresserade och vill verkligen effektivisera slutanvändarens affärsverksamhet. 

Ärlighet

Vi erbjuder en tjänst från företag till företag och vi förstår företagare eftersom vi själva också är det. Ärlighet präglar vårt dagliga arbete. 

kontakta oss

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme p.0451220142 / myynti@businessmaker.fi