Företag

BusinessMaker Solutions Oy är ett evenemangsproduktionsföretag som hjälper sina kunder att genomföra matchmaking -evenemang för sina egna målgrupper. 

Med hjälp av vår evenemangstjänst får våra kunder hjälp med att planera evenemanget, mer resurser och rapporterbar information om resultatet. 

Vi erbjuder alltid vår evenemangstjänst skräddarsydd och designar helheten efter varje behov. Ingen händelse är densamma. 

Vi är din partner när du vill genomföra ett högkvalitativt och expert Matchmaking-evenemang och när du vill vara säker på att deltagarna blir väl omhändertagna.

Vi hjälper till att vägleda deltagarna mot ett produktivt och effektivt möte. Av erfarenhet kan vi redan säga att vi känner deltagarnas önskemål och vet hur man producerar ett evenemang där deltagarens behov beaktas.

Meidän ”avaimet käteen” tuotettavissa tapahtumissa onkin aina tavoitteena tuottaa osallistujalle huippuluokan osallistujakokemus. 

Vi har varit i drift sedan 2017. Vi erbjuder online-, hybrid- och lokala evenemang. Var och en av våra evenemangsmodeller har personal på plats från början till slut.

Vår matchmaking -app är enkel att använda. Vår teknik är utformad för att säkerställa en smidig deltagarupplevelse. Vi betonar enkelhet och användarvänlighet. Det viktigaste är mötet. Ett produktivt möte. 

 

Vårt kundlöfte till våra kunder är: ”Vår önskan om service är oändlig”. Det betyder att vi ska gå igenom evenemanget med dig, från dess design till dess möte för implementering och rivning. Vi vill förstå dina behov och stödja din vision. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

Asiakaslupauksemme loppukäyttäjille on: ”jokainen saa kontaktin”. Se tarkoittaa, että tapahtumissamme ei kukaan jää yksin ellei halua. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua loppukäyttäjille läpi tapahtuman elinkaaren. Haluamme kuunnella, kannustaa ja rohkaista synnyttämään kohtaamisia, joilla on arvoa.

Vår vision är att vara den bästa arrangören av matchmaking-möte i Europa.

Vårt uppdrag är att skapa möten med mervärde.

Tiimi

Anneli Komi

CEO, Co-founder

Varje evenemang är viktigt för oss. Deltagarens produktiva möte är deltagarens mål och jag vill göra mitt bästa för att göra mötena också effektiva och bekväma! Hör av dig, ta en kaffe och p

BusinessMaker Solutions Oy

Liisa Aha

CTO, Co-founder

Det viktigaste är att applikationen är enkel att använda. Smidig användning gör att användaren kan koncentrera sig på att nätverka effektivt. Det viktigaste är kontinuerligt utvecklingsarbete. Avainasemassa on jatkuva kehitystyö.

Hanna Kölli-Karhu

Production leader

Produktionens smidighet och händelsens upplevelsekaraktär skapar en upplevelse för deltagaren som du vill återvända till igen.

Jonina Korander

Fasilitointijohtaja, fasilitointi & juonto

Den avslappnade atmosfären vid evenemanget börjar med en avslappnad facilitator. När vi som facilitator fokuserar på att skapa en avslappnad atmosfär, så kan deltagarna ha ett effektivt möte.

Janna Forss

Production manager

Participant experience is key to a successful event. Careful preparation, precise production and familiar facilitation guarantees a pleasant experience. 

Henna Nousiainen

Production manager, international events

Internationella evenemang kräver förståelse för olika kulturer, kvalitativ kundservice och noggrann facilitering. Det är viktigt för mig att varje internationellt evenemang vi producerar är effektivt och betydelsefull för våra deltagare.

Våra värderingar

Öppenhet

Vi vill skapa enhetlighet genom att förena människor och organisationer. Detta värde återspeglas i vårt arbete genom att vi delar erfarenheter från våra evenemang och skapar enhetlighet mellan evenemangsarrangörer, och kan på så vis hjälpa varandra.

Äkthet

På våra evenemang återspeglas äktheten i facilitatorernas okomplicerade attityd gentemot deltagare och kunder. Vi är verkligen närvarande, verkligen intresserade och vill verkligen effektivisera slutanvändarens affärsverksamhet. 

Ärlighet

 Vi har ärligt talat en önskan att förstå kundens handlingar, mål och vision. Vi producerar rapporterbar information om händelser ärligt och håller alltid våra löften.

kontakta oss

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme p.0451220142 / myynti@businessmaker.fi