Kommande evenemang

Välkommen att göra business

Kohtaa tulevaisuuden teollisuus kumppani

ti11. toukok. | Onlinetreffit

Jo kuudennen kerran järjestettävät ja suuren suosion saavuttaneet Kohtaa kumppani - verkostoitumispäivä tulee jälleen - tällä kertaa verkossa. Etsitkö alihankkijaa tai päämiestä? Tuotatko teollisuudelle palveluita tai tarvitsetko niitä? Täällä voit tavata uusiakin yhteistyökumppaneita.

Tiimityö aiheinen online yritystreffi-tapahtuma

ti18. toukok. | Onlinetreffit

Tervetuloa kuuntelemaan Klaus Härön ajatuksia tiimityöstä - Kovat kyynärpäät vai avoin syli klo 17-18. Klo 18 jatkamme yritystreffeillä, tule rakentamaan omaa tiimiosaamista

Finland - Estonia Matchmaking

thu 20. May. | Onlinetreffit

Would you like to expand your business to Estonia or to Finland? Would you like to find experts who could help you to enter the markets? This online Matchmaking event is for Finnish and Estonian companies who want to expand their business. Event is open for market entry -experts, agents and companies in manufacturing industries in Estonia and Finland! Event is free of charge.

Helsingin Yrittäjien yritystreffit

tue 25. May. | Onlinetreffit

Would Yrittäjä, tervetuloa verkostoitumaan yritystreffeille! Helsingin Yrittäjät ja Vahva yrittäjyys -hanke järjestävät 25.5. virtuaalisen verkostoitumistapahtuman, jossa osallistujat pääsevät sopimaan yksittäisiä 15 minuutin treffejä sopivien kontaktien kanssa. Mukana myös tapahtuman kumppaneita, joiden kanssa voi myös sopia tapaamisia. Yritystreffeille osallistuminen on osallistujille maksutonta.

Yritys myyntikuntoon päivä

thu 27. May. | Onlinetreffit

OLETKO MIETTINYT YRITYKSEN MYYNTIÄ - TULE TEKEMÄÄN ASIANTUNTIJOIDEN JOHDOLLA OMAN YRITYKSESI MYYNNIN KÄSIKIRJA!

Get Together 2021

torstai 27. May. | Onlinetreffit

Valtakunnallinen yrittäjien tapahtuma, Get Together, pidetään 28.5.2021 virtuaalisesti klo 12.00-16.30. Get Togetherin juontaa Veera Ullah. Päivän teemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja aiheeseen sukelletaan erilaisten puheenvuorojen ja työpajatyöskentelyn kautta. Tapahtuman lopussa on mahdollista verkostoitua BusinessMaker -palvelun kautta. Get Together on tunnettu rennosta otteestaan ja siitä, että turha pönötys on unohdettu. Tule mukaan muiden yrittäjien ja yrittäjähenkisten joukkoon ja vietetään ikimuistoinen virtuaalinen iltapäivä yhdessä!

kontakta oss

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme p.0451220142 / myynti@businessmaker.fi