Kommande evenemang

Välkommen till evenemangen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

I våra nyhetsbrev kommer vi att informera dig om våra kommande matchmaking-evenemang. Du får nyhetsbrev en gång i månaden. Vi spammar inte! 

Megayritystreffit 7.6.2022, Tuusula

Pitkästä aikaa livenä!

Nyt on aika tehdä nopea vilkaisu peiliin ja lähteä treffeille. Myös me uskomme, että kaksin kaunihimpi ja siksi järjestäjinä on perinteisesti Keuke ja Uudenmaan Yrittäjät. Näiltä deiteiltä syntyy tunnetusti onnistuneita mätsejä.

Yritystreffit on tarkoitettu kaikille yrityksille kokoon ja toimialaan katsomatta.

Ilmastotreffit 20.9.2022, Joensuu

Kaikkien alojen yritysten ilmastotreffit!

Yritysten ilmastotreffit tuo yhteen vähähiilisiä ja ilmastoviisaita tuotteita ja palveluja tarjoavia sekä tällaisia ratkaisuja etsiviä yrityksiä Joensuun seudulta, Pohjois-Karjalasta ja muualta Suomesta. Tapahtuma on suunnattu yrityksille tai organisaatioille, joiden tuotteet, palvelut tai ratkaisut osaltaan edistävät kestävyysmurrosta ja yritysten vihreää siirtymää, sekä auttavat vastaamaan globaaliin ilmastohaasteeseen.

Tapahtuma järjestetään tiistaina 20.9.2022 klo 13–16 Tiedepuistolla, Joensuussa. Tilaisuus sisältää alustuksia ja yrityspuheenvuoroja sekä Matchmaking-osion. Tapahtuma on maksuton.

kontakta oss

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme myynti@businessmaker.fi