Tervetuloa
Onlineyritystreffeille
by Digi & Game Center
keskiviikkona 4.11. klo 13.00-17.00!


Digi & Game Center (DGC) tarjoaa mahdollisuuden yrityksille koosta ja alasta riippumatta verkostoitua etänä vaikka omasta kotitoimistosta käsin ja tutustua samalla DGC:n tarjoamiin palveluihin kuten täysinvarusteltuun studioon viherkankaineen.

Tätä maksutonta verkostoitumistilaisuutta ei kannata ohittaa!

Digi & Game Centerin toiminta on käynnistetty Sustainable Digi & Game Ecosystem -hankkeen toimenpiteenä. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta, BusinessJyväskylä ja Fingersoft Oy. Hankkeen toteuttajina ovat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Peliosuuskunta Expa.

TULE MUKAAN - NÄIN HELPPOA SE ON

2.
Sovi treffejä
19.10.2020 - 3.11.2020 klo 16.00 saakka

Tutustu tapahtuman osallistujiin ja sovi treffejä heidän kanssaan. Aikataulutamme sopimasi treffit puolestasi. Varaudu olemaan mukana koko tapahtuma-aika, sillä treffisi aikataulutetaan tuon ajan sisälle.

3.
Ole paikalla
4.11.2020

Tapahtuma alkaa kokoontumisella yhteisellä etäyhteysalustalla. Ennen treffien alkamista avaa GoToMeeting-etäyhteys ja toteuta sen jälkeen treffit tämän tapahtumasivun kautta. 

OHJELMA
 • Klo 12:30 Etäyhteys aukeaa

  Kaikille yhteinen GoToMeeting-etäyhteysalusta aukeaa. Mahdollisuus testata yhteyksiä ja nähdä demo kuinka onlinetreffeille liitytään. BusinessMakerin tekninen tuki palvelee numerossa +358 44 7035417.

 • Klo 13:00 Järjestäjien puheenvuorot
 • Klo 14:00 Kahdenkeskiset tapaamiset alkavat
 • Klo 17:00 Tapaamiset päättyvät (viimeistään)

KEYNOTE-PUHEENVUOROT

Maailmalla huomiota herättänyt, teollisuudelle ammattilaiskäyttöön virtuaalitodellisuuslaseja kehittävä suomalainen start-up Varjo kertoo tuotteistaan ja yritysyhteistyöstään mm. Boeingin ja Kian kanssa. Tutustu Varjoon: www.varjo.com

Jyväskyläläisen Elomatic Oy:n Jani Moisala kertoo heidän visualisointi (3D) ja virtuaalitodellisuuteen liittyvistä tuotteista ja kokonaisratkaisuista teollisuusyrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Tutustu Elomaticiin: www.elomatic.com

Osallistuaksesi tapahtumaan etäyhteydellä, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera. 

Kaikki tapaamiset sovitaan etukäteen tämän sivuston kautta. Voit sopia 10 tapaamista joiden kunkin pituus on n.15 min. Tapaamiset aikataulutetaan puolestasi.

Etäosallistujien tapaamisten videoyhteys avataan tämän tapahtumasivuston kautta kirjautumalla sisään. Etäosallistujia palvellaan GoToMeeting -etäyhteys alustalla, jossa BusinessMakerin henkilökunta on tavoitettavissa ja voi esimerkiksi sopia osallistujille lisää tapaamisia. 

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ

OHJEITA JA VINKKEJÄ

 • Voinko saada apua puhelimitse tai sähköpostitse?

  Me autamme mielellämme sovelluksen käytössä. Voit laittaa sähköpostia tekniseen tukeemme osoitteeseen support@businessmaker.fi, josta vastataan yleensä hyvin pian. Erittäin kiireellisissä asioissa voit soittaa myyntitiimillemme p. 0451220142.

 • Ongelmia kirjautumisessa?
 • Keneen voin ottaa yhteyttä, kun haluaisin selvittää, tarjotaanko tapahtumassa kumppani/standipaikkoja?
 • Miten Online-treffit toimii?
 • Miten Hybridi-treffit toimii?
 • Lisää ohjeita
Loading...
Katso video kuinka rekisteröidyt ja kirjaudut BusinessMaker-tapahtumaan.

OTA YHTEYTTÄ

Lisätietoja tapahtumasta

Hanna Hauvala
projektipäällikkö
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
+358 40 576 9174
hanna.hauvala@jamk.fi

Tekninen tuki

BusinessMaker Solutions Oy

support@businessmaker.fi (tekninen tuki)
anneli.komi@businessmaker.fi p.045 1220142