KSY ♥ UY — Online-treffit yrittäjille 9.3.2023

 

 KSY ♥ UY — Online-treffit yrittäjille

Kaipaatko kohtaamisia ja keskustelua muiden yrittäjien kanssa? Tai kenties haluat luoda uusia kumppanuuksia ja tehdä kauppaa? Keski-Suomen ja Uudenmaan alueen yrittäjien on nyt mahdollista lisätä vauhtia bisnekseen yhteisillä Online-yritystreffeillä!

Aika: To 9.3.2023 klo 17.00–19.00
Paikka: Verkossa, BusinessMaker-alustalla

Online-treffit yrittäjille -tilaisuudessa pääset sopimaan 15 minuutin kahdenkeskisiä treffejä muiden toimijoiden kanssa. Voit sopia treffejä ennakkoon tai mennä fiiliksen mukaan ja sopia treffejä vasta itse tilaisuudessa.

Tilaisuuden ajan BusinessMaker-alustalla on käytössä yhteinen tila, jossa voi sopia treffejä spontaanisti tai esittää vaikka oman hissipuheen!

Ilmoittaudu ja tule mukaan yritystreffeille! Yritystreffit on tarkoitettu kaikille yrityksille – koosta tai toimialasta riippumatta. 

Online-treffit yrittäjille järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen ja Uudenmaan Yrittäjien kanssa.

TULE MUKAAN - NÄIN HELPPOA SE ON!

 REKISTERÖIDY 9.3.2023 klo 17.00 mennessä

SOVI TREFFEJÄ eli tapaamisia yhteisellä alustalla 9.3.

TAPAHTUMA ALKAA 9.3.2023 klo 17.00

TAPAHTUMAPÄIVÄNÄ

YHTEISELLE ALUSTALLE

Tapahtuman alussa osallistujat kokoontuvat yhteiselle GoTo-verkostoitumisaslustalle. Liittyminen edellyttää joko sovelluksen lataamista koneelle (suosittelemme) tai liittymistä alustalle Chrome-selaimen kautta. Luethan alla olevat ohjeet huolellisesti ennen tapahtuman alkua ja tarkistat, että pääset liittymään alustalle.

Etukäteen sovituille kahdenkeskisille treffeille pääset kirjautumalla sisään tälle tapahtumasivustolle ja liittymällä videohuoneesen oman treffiaikataulun kautta. Näet oman henkilökohtaisen aikataulusi kohdasta "Oma treffit" - "Treffiaikataulut". Voimme sopia sinulle myös lisää treffejä tapahtuma-aikana!

BusinessMakerin henkilökunta on tapahtuman ajan tavoitettavissa GoTo-verkostoitumisalustalla.

Tekninen tuki puh. 040 767 0494


TAPAHTUMAN

OHJELMA

Osallistuaksesi tapahtumaan, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen jossa on mikrofoni sekä kamera.

klo 17:00 Tervetuloa

Alkusanat K-SY, UY sekä BusinessMaker.

klo 17.15 Matchmaking

Matchmaking-osion ja treffien ohjeistus, Jonina Korander, juontaja / BusinessMaker. 

Treffit omien henkilökohtaisten aikataulujen mukaisesti. Löydät aikataulusi omasta profiilistasi tapahtumasivuilta ollessasi kirjautuneena sisään, kohdasta "Omat treffit" - "Treffiaikataulu". Jos sinulla ei ole etukäteen treffejä sovittuina, tai aikataulusi on väljä - ei hätää! Voimme sopia sinulle lisää treffejä paikanpäällä lennosta, sekä voit myös verkostoitua toisten yrittäjien kanssa yhteisellä alustalla, sekä pitää hissipuheen omasta yrityksestäsi. 

klo 19.00 Tapahtuma päättyy

Tapahtuma päättyy, kiitos-sanat.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ