Upcoming events

Welcome to the events

Subscribe to our newsletter!

In our newsletters we will inform you about our upcoming matchmaking events. You will receive newsletter once per month. We do not spam! 

Lapin omistajanvaihdostreffit 1.11.2022, Rovaniemi

Kaikkien alojen omistajanvaihdostreffit!

Lapin omistajanvaihdostreffit on ainutlaatuinen tilaisuus tavata paikan päällä rahoittajia, yrityskaupan ammattilaisia, ostajia ja myyjiä. Omistajanvaihdostreffeillä saat tuoreinta tietoa yrityksen ostamisesta, myymisestä, myyntikuntoon laittamisesta, yrityskaupan rahoittamisesta sekä tapaat kiinnostavia kontakteja.

Tilaisuuden key note -puhujana on sijoittaja ja yrittäjä Joel Harkimo. Tapahtuma on osa Suomen Yrittäjien valtakunnallista omistajanvaihdosviikkoa, joka järjestetään yhteistyössä Lapin Yliopiston sekä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa.

Keski-Suomen yritysparitus 4.11.2022, Jyväskylä

Jyväskylän hybridi-omistajanvaihdostreffit!

Yritysten ostajat ja myyjät kohtaavat perjantaina 4.11. Crazy Townilla Jyväskylässä. Pääparittaja toimii itseoikeutetusti näyttelijä-juontaja-yrittäjä Janne Kataja. Tapahtuma on osa valtakunnallista omistajanvaihdosviikkoa.

Tapahtumassa on luvassa yritysesittelyjä ja haastatteluja, kuntahaaste, esittelytilaa, kohtaamisia julkisesti tai anonyymisti Yritysparitus-hengessä sekä BusinessMakerin Matchmaking-osio. Tapahtuma toteutetaan Hybridi-tapahtumana, joten voit osallistua mukaan livenä paikanpäältä Jyväskylässä tai etäyhteyksien päästä.
 

Tansania maapäivä 10.11.2022, Helsinki

Kansainvälinen hybridi-tapahtuma – tule rohkeasti mukaan!

Suomi-Tansania hybriditapahtuma järjestetään Helsingissä Vuosaaressa marraskuun alussa. Tapahtumassa pääset kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja, saamaan tietoa eri rahoituksista yrityksille, sekä yritystreffailemaan toisia osallistujia.

Voit tulla tilaisuuteen mukaan paikanpäälle, tai osallistua mukaan etäyhteyksien päästä. Tapahtuma striimataan kokonaisuudessaan ja se on maksuton. Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisesta lokakuussa 2022. Järjestäjinä toimivat Finnpartnership sekä Kymppi-hanke. 

Kainuun yritystreffit 18.11.2022, Sotkamo

Yritystreffaillaan Sotkamossa

Sotkamon yritystreffit on avoin tapahtuma kaikille Sotkamon ja Kainuun maakunnan yrityksille toimialaan tai kokoon katsomatta! Myös järjestöt, oppilaitokset, kunnat, yhdistykset ja liiketoimintaansa vasta aloittelevat toimijat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan. Yritystreffeillä pääset tapaamaan toisia osallistujia, ja voit kohdata tulevaisuuden yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi, sekä luoda verkostoa yritystoimintasi tueksi. Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisesta lokakuussa 2022. Tapahtuman järjestää Sotkamon kunta.

Contact

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme myynti@businessmaker.fi