Upcoming events

Welcome to the events

Subscribe to our newsletter!

In our newsletters we will inform you about our upcoming matchmaking events. You will receive newsletter once per month. We do not spam! 

Itä-Suomalaiset teollisuustreffit 26.1.2023, Joensuu

Tervetuloa löytämään uusia kumppanuuksia!

Kolmannen kerran Joensuussa järjestettävät Teollisuustreffit ovat nyt itäsuomalaiset! Tule kuulemaan innostavia avainpuhujia alueen teollisuusyrityksistä sekä rakentamaan uusia tuttavuuksia ja liikesuhteita Tiedepuistolle Joensuuhun. Tapahtumassa pääset kuulemaan uusista mahdollisuuksia kilpailussa pärjäämiseen, toimintasi kasvattamiseen sekä kansainvälisten markkinoiden hyödyntämiseen.

Avainpuhujina Itä-Suomen alueelta Siamäk Naghian, Genelec Oy sekä Olli Rissanen, EFM Group. Tapahtuma on maksuton osallistua.

Keski-Suomen ja Uudenmaan yrittäjien online yritystreffit 9.3.2023

KSY <3 UY — online-treffit yrittäjille

Kaipaatko kohtaamisia ja keskustelua muiden yrittäjien kanssa? Tai kenties haluat luoda uusia kumppanuuksia ja tehdä kauppaa? Keski-Suomen ja Uudenmaan alueen yrittäjien on nyt mahdollista lisätä vauhtia bisnekseen yhteisillä online-yritystreffeillä! Tilaisuuden ajan BusinessMaker-alustalla on käytössä yhteinen tila, jossa voi sopia treffejä spontaanisti tai esittää vaikka oman hissipuheen.

 Yritystreffit on tarkoitettu kaikille yrityksille – koosta tai toimialasta riippumatta. Ja mikä parasta, voit osallistua yritystreffeille kätevästi etänä, vaikka kotoa käsin! Tapahtuma on maksuton osallistua.

Online-treffit yrittäjille järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen ja Uudenmaan Yrittäjien kanssa. 

Contact

Täyttäkää alla oleva lomake, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tai ottakaa yhteyttä myynti-tiimiimme myynti@businessmaker.fi