B2B Matchmaking Yritystreffit v.2021

 

Viime vuoden keväällä kutakuinkin koko maailma siirtyi verkkoon. Niin myös me. Yritystreffit, joita aiemmin pidettiin fyysisinä tapahtumina, tunnettiin jo huhtikuussa 2020 nimellä online-yritystreffit. Verkkosovelluksen kehittäminen kulki rinta rinnan tapahtumien kanssa ja vimmatusti jokaisen tapahtuman jälkeen asiakaspalautteita tutkien päätettiin mitä asioita kehitetään, mitkä käyttäjiä oikeasti hyödyttää.

Kesälläkään ei levähdetty. Kun muut lomailivat, me uurastimme uusien toiminnallisuuksien kimpussa. Syksyllä pystyttiinkin sitten toteuttamaan jo hybridi-yritystreffejä eli osa osallistujista saapui paikan päälle ja osa oli etänä. Syksyllä pitkän lock downin jälkeen olikin taivaallista nähdä ihmisiä! Tottakai maskit, käsidesit ja etäisyydet otettiin huomioon asiaankuuluvasti ja halailtiin ainoastaan kaukaisesti mutta silti, oltiin saman katon alla ja verkostoiduttiin. Se oli mahtavaa!

 

Vaikka kaikki on nyt digiä ja virtuaalista niin me uskomme henkilökohtaisen palvelun tarpeeseen ja ihmiskontaktin voimaan. Tapahtumajärjestäjän ja fasilitaattoreiden ammattitaito ja asiantuntemus korostuu ja nykyajan tapahtumissa pärjää se, joka osaa luoda oikeanlaisen tunnelman virtuaalisesti. Käyttäjiä ei saa jättää oman onnensa nojaan surffailemaan virtuaalitapahtumaan ja etenemään virtuaalihuoneesta toiseen pelkän ohjeistuksen varassa vaan palvelun ja laadun tulee olla olemassa myös virtuaalitapahtumissa.

Uskommekin, että vuosi 2021 tuo tullessaan sekä online-tapahtumia, että hybridi-tapahtumia. Me uskomme, että vielä nyt keväällä nähdään suuressa määrin online-tapahtumia mutta syksyllä ja siitä eteenpäin jo (toivottavasti) hybridejä sekä enenevässä määrin kansainvälisiä!

Yhä edelleen se kaikkein tärkein seikka tulee olemaan kohtaaminen, joka tuo tulosta.

Katso tarjontamme www.businessmaker.fi ja ota yhteyttä, suunnitellaan teille hyvä ja toimiva matchmaking -tapahtuma!

Anneli Komi
BusinessMaker Solutions Oy